Fram til 15. august har fotograf Trym Ivar Bergsmo utstilling på Petter Dass-museet i Sandnessjøen. Bildene er fotografert med Leica M Monochrom og er en del av et langsiktig prosjekt som han jobber med.

Trym Ivar Bergsmo har jobbet med foto som kunstnerisk uttrykksform i mer en 25 år. Han har hatt en rekke utstillinger i inn- og utland. Bildene har vært publisert i tidskrifter nasjonalt og internasjonalt. Han har gitt ut flere bøker og samarbeidet med musikere, forfattere, dansere og skuespillere. Han har også vært involvert i en rekke multimedia- og teaterprosjekter og hatt mange fotoutstillinger.

Fotografisk er han spesielt kjent for sine bilder fra reindrifta og tolkninger av landskapet i Nord-Norge, en landsdel har er født og oppvokst i. Les mer om utstillingen her

Mitt hjerte ligger i nord. Her er mulighetene. Her lever menneskene sine historier. Folket, lyset, kraften og energien i landskapet; ingen ting kan måle seg med dette!

Du kan dessuten bli med Trym Ivar Bergsmo til Varanger 30. august til 4. september på workshoppen EXPLORE VARANGER – fototur ved Ishavet. Varanger er kanskje den røffeste og mest ugjestmilde kyststripa langs Norskekysten. Trym Ivar kommer til å være tilgjengelig for alle deltagerne under hele turen. En liten gruppe gir ham mulighet til å bli godt kjent med hver enkelt deltager og derfor bedre i stand til å veilede den enkelte og gi konstruktive tilbakemeldinger.

Det er kun to ledige plasser igjen. Les mer om workshoppen og meld deg på her

Besøk gjerne Trym Ivar Bergsmos hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Eventer, Leica M, Utstilling

Stikkord

, , , , , , ,