I landsbyen Zaachila i Mexico avholdes det fest og parade arrangert av 10-15 transvestitter i februar hvert år. Transpersoner og homofile har tøffe kår i det «maskuline» Mexico, men denne festen og paraden er akseptert av lokalbefolkningen.

Alle foto: Terje Bringedal,VG

I landsbyen Zaachila i Mexico avholdes det fest og parade arrangert av 10-15 transvestitter i februar hvert år. Transpersoner og homofile har tøffe kår i det "maskuline" Mexico, men denne festen og paraden er akseptert av lokalbefolkningen. Foto:TERJE BRINGEDAL,VG

I landsbyen Zaachila i Mexico avholdes det fest og parade arrangert av 10-15 transvestitter i februar hvert år. Transpersoner og homofile har tøffe kår i det "maskuline" Mexico, men denne festen og paraden er akseptert av lokalbefolkningen. Foto:TERJE BRINGEDAL,VG

I landsbyen Zaachila i Mexico avholdes det fest og parade arrangert av 10-15 transvestitter i februar hvert år. Transpersoner og homofile har tøffe kår i det "maskuline" Mexico, men denne festen og paraden er akseptert av lokalbefolkningen. Foto:TERJE BRINGEDAL,VG

I landsbyen Zaachila i Mexico avholdes det fest og parade arrangert av 10-15 transvestitter i februar hvert år. Transpersoner og homofile har tøffe kår i det "maskuline" Mexico, men denne festen og paraden er akseptert av lokalbefolkningen. Foto:TERJE BRINGEDAL,VG

I landsbyen Zaachila i Mexico avholdes det fest og parade arrangert av 10-15 transvestitter i februar hvert år. Transpersoner og homofile har tøffe kår i det "maskuline" Mexico, men denne festen og paraden er akseptert av lokalbefolkningen. Foto:TERJE BRINGEDAL,VG

I landsbyen Zaachila i Mexico avholdes det fest og parade arrangert av 10-15 transvestitter i februar hvert år. Transpersoner og homofile har tøffe kår i det "maskuline" Mexico, men denne festen og paraden er akseptert av lokalbefolkningen. Foto:TERJE BRINGEDAL,VG

I landsbyen Zaachila i Mexico avholdes det fest og parade arrangert av 10-15 transvestitter i februar hvert år. Transpersoner og homofile har tøffe kår i det "maskuline" Mexico, men denne festen og paraden er akseptert av lokalbefolkningen. Foto:TERJE BRINGEDAL,VG

I landsbyen Zaachila i Mexico avholdes det fest og parade arrangert av 10-15 transvestitter i februar hvert år. Transpersoner og homofile har tøffe kår i det "maskuline" Mexico, men denne festen og paraden er akseptert av lokalbefolkningen. Foto:TERJE BRINGEDAL,VG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Leica M

Stikkord

, , , , , , ,