Toppturspesialistene Inger Lise Innerdal og Otto Teksum Lund har vært på over 2000 fjelltopper i Norge. I den rykende ferske praktboken Norges beste kremtopper har de samlet kremen av alle sine turer og gir deg en oversikt over de beste toppturene Norge har å by på. Turforslagene har god spredning både geografisk og i ferdighetsnivå, og alle toppene kan nås med vanlig turutstyr.

Boken er spekket med informasjon presentert på en oversiktlig og inspirerende måte:

  1. Flotte bilder tatt med Leica X2 og kartutsnitt med rutevalg for hver topp.
  2. Beliggenhet, adkomst, vanskelighetsgrad, rutebeskrivelse, stigning, tidsforbruk og GPS-koordinater.
  3. Alle turene er klassifisert med utgangspunkt i den nye nasjonale standaren for gradering av fotturer.
  4. Komplette lister over Norges 37 nasjonalparker, Norges 34 vernede varder, Norges 85 fjell (med en primærfaktor på minst 1000m) og Norges 131 fjell over 2000 meter (med en primærfaktor på minst 100m).

Boken er på 224 sider og gis ut på Gyldendal forlag. Veiledende pris er kr. 429,-.

Innerdal og Lund bruker det meste av fritiden til å bestige små og store, kjente og ukjente fjell i Norge. De har satt sin fot på minst 2000 ulike fjelltopper i Norge inkludert 432 kommunetopper og 400 øytopper. For tiden samler de på høyeste punktet i Norges 37 nasjonalparker, Norges 34 vernede varder og norske fjell med en primærfaktor på over 500 meter, i alt 913 stykker.

Norges beste kremtopper  Norges beste kremtopper Norges beste kremtopper Norges beste kremtopper Norges beste kremtopper Norges beste kremtopper Norges beste kremtopper image007 Norges beste kremtopper

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Leica X

Stikkord

, , , , , , , , , ,