Stephen Butkus nye utstilling, Self-reflective study – A series of Portraits, åpner torsdag 27. november kl. 8:00 på 4. plan garasjen til The Thief, Landgangen 1 på Tjuvholmen i Oslo. Utstillingen varer fram til 30. november.

«Portraying everyone in my own way. ­ Naked, raw and honest.»

I 8 dager bodde fotograf Stephen Butkus på The Thief hotell for å portrettere et titalls kunst- og kulturprofiler. Stephen pushet dem til å åpne seg opp for å nå fram til det rene, ærlige og rå – en identitet som ikke har med klær, fasade og selvbevissthet å gjøre.

Stephen valgte å bruke Leica S2 fordi han hadde behov for og komme tett på, men samtidig bevege seg raskt og effektivt. Kombinasjonen av en stor åpen søker, formen til en DSLR og relativt rask buffer gjorde at han kunne konsentrere seg om de foran linsa og la kamera gjøre jobben.

Behind the scenes-bilder

Stephen på Tumblr

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Eventer, Utstilling

Stikkord

, , ,