Eivind H. Natvigs nye utstilling, Kom, for alt er ferdig, åpner lørdag 8. november kl. 14:00 i Perspektivet Museum, Storgata 95 i Tromsø.

Lurøy og Træna kommuner på Helgelandskysten består av 2400 øyer, holmer og skjær. Dette er Anders Rosland sin verden; sognepresten som gjør gudsordet kjent blant innbyggerne i dette storslåtte øyriket. «Kom, for alt er ferdig» er Den norske kirkes klarsignal foran nattverden. Anders Rosland er prest i sorg og glede, han er til stede ved livets begynnelse og slutt, han tar del i deres skjebner. Prestens sosiale engasjement går langt utover prestegjerningen. Trosopplæring er viktig, men medmenneskelighet er viktigere for Anders prest.

Det er dette livets drama som fotograf og Leica-ambassadør Eivind H. Natvig er vitne til, og som gir motiv til hans særegne uttrykk mellom journalistisk virkelighetsbeskrivelse og lavmælt poesi.

Les mer om utstillingen på polarfokus.no

Eivind H. Natvig skal også holde foredraget Photo Night på Polar Fokus fotofestival sammen med Elena Chernyshova torsdag 6. november kl. 19:00-22:00, arrangert av Tromsø fotoklubb. Les mer om den her

**VIEWING PURPOSES ONLY**.**NO DISTRIBUTION**..©Eivind H. Natvig/MOMENT

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Eventer, Utstilling

Stikkord

, , ,