4. september 2014

Pønk av Remy Eik

Fascinasjonen min for Leica kameraer har alltid vært stor. Mange av mine favorittfotografer har skutt sine bilder på Leica. Alt fra de gamle legendene, til gatefotografer og skatefotografer. Når det kommer til konsertfoto er jo ikke M9 nødvendigvis det sterkeste kameraet på markedet, men jeg liker å jobbe med klassiske kontroller, manuell fokus, lukker og blender.

Jeg har lenge tatt livsstilbilder av venner og bekjente, som også har vært sterkt knyttet til musikken. Når jeg flyttet til Oslo mistet jeg en stor del av det nettverket, så jeg startet med å fotografere band og gå på små konserter. Planen er å få til et større prosjekt basert rundt «punk»-miljøet i Oslo.

Dette er et knippe bilder med konserter fra Oslo og omegn siste halvåret. Alt på min Leica M9-P med 35mm, ofte også med en gammel blitz som kom med Minilux Zoom for lenge siden. Jeg ser ikke på den litt svake ISO-ytelsen som negativ, det får meg heller til å jobbe mer klassisk når det kommer til ISO-verdier. Jeg liker å holde meg til de gamle verdiene, 160, 400, 800 og 1600. Da er det lettest å klikke seg frem og tilbake mellom lukker/blender i mørket også.

Modern Love

Modern Love

Bloodsuckers

Bloodsuckers

Death By Unga Bunga

Death By Unga Bunga

Haust

Haust

Hjerteslag

Hjerteslag

Mosh, Kanalrock

Mosh, Kanalrock

No problem

No problem

Martin Mentzoni

Martin Mentzoni

Modern Love

Modern Love

Moon Relay

Moon Relay

Night Fever

Night Fever

Okkultokrati

Okkultokrati

Roger

Roger

The Dogs

The Dogs

remyeik.com
blog.remyeik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Leica M

Stikkord

, , , , , ,