Øyafestivalen er en musikkfestival som arrangeres i Oslo hvert år over fire dager. Festivalen har vært lokalisert i Middelalderparken frem til i fjor, men i år ble den flyttet til Tøyen. Det er ca. 15.000 besøkende daglig.

Jeg hadde igjen lyst til å teste S2 + 70mm på festival, men jeg tok også med meg en Monochrom med 90mm. Jeg brukte kun manuelle instillinger og manuel fokus som sist år, men jeg fikk dessverre ikke like lange dager som i fjor. Jeg brukte også et annet kamera en del på kvelden så dermed også mindre bilder. S2 er et fantastisk kamera og det er strålende å traske rundt med det på dagtid. På kvelden har det begrensninger med 1250 som maks iso og f:2.5, men det går det og. På den andre siden ser Monochrom i mørket, så de er en god match.

Øya 2014 - Erik Five Gunnerud Øya 2014 - Erik Five Gunnerud Øya 2014 - Erik Five Gunnerud Øya 2014 - Erik Five Gunnerud Øya 2014 - Erik Five Gunnerud  Øya 2014 - Erik Five Gunnerud Øya 2014 - Erik Five Gunnerud Øya 2014 - Erik Five Gunnerud Øya 2014 - Erik Five Gunnerud Øya 2014 - Erik Five GunnerudØya 2014 - Erik Five Gunnerud Øya 2014 - Erik Five Gunnerud Øya 2014 - Erik Five Gunnerud Øya 2014 - Erik Five Gunnerud

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Leica M Monochrom, Leica S

Stikkord

, , ,