28. juli 2014

Andalucian Light

Bli med på årets mest spennende workshop! Sammen med to av landets mest meritterte fotografer og pedagoger, inviterer vi til en fem dagers workshop i sherrydrikkenes, hestenes og lysets Jerez i Spania.

Andalucian Light er oppgave- og temabasert og inneholder et bredt spekter av spennende fokusområder innenfor klassisk fotografi. Hver dag har sitt tema og vi løser fotografiske oppgaver og utfordringer knyttet til disse. Hver kveld har vi et foredrag knyttet til neste dags tema og gjennom dagen har vi fokus på forberedelse, fotografering, utvalg og bildegjennomgang. Vi forholder oss til ulike typer sjangertilnærminger som portrett, landskap og miljøskildringer. Temaer blir menneske, objekt og miljø.

Den fasjonable og historiske eiendommen Hacienda Las Mesas er base for workshopen med den beste komfort og fantastiske omgivelser i hjertet av Jerez. Her skal vi bo og innta de fleste måltidene og ha ulike leksjoner, bildegjennomganger og foredrag. Fotograferingen vil foregå på ulike steder, men i rimelig nærhet til gården. Bortsett fra vaktmesteren og kona, vil vi være stedets eneste gjester disse dagene.

WORKSHOP Andalucia

Workshopen varer fra onsdag 15.10 til søndag 19.10 og koster kr. 9.900.- Dette inkluderer workshop, flere foredrag og overnatting i dobbeltrom (enkeltrom mot et tillegg på kr. 250.- pr. natt). Reise, mat og drikke kommer i tillegg. Innkjøp og tillaging av mat og drikke blir organisert (selvkost) og gjennomført på gården etter nærmere avtale, slik at kostnader holdes nede så langt det lar seg gjøre. Er man ute i god tid med bestilling av fly (Malaga) er det mulig å få svært rimelige billetter! Dersom det blir behov for mange enkeltrom vil vi også benytte et meget hyggelig hotell 10 min unna. Andalucian Light vil ha maks 15 deltakere.

Send påmelding til mail@bresson.no

Det er bindende påmelding og du må ha egen reiseforsikring. Depositum: 50% av workshopen betales ved påmelding. Resterende beløp forfaller til betaling 1. august. Innen den dato kan du melde deg av, men depositumet blir ikke refundert.

Invitasjonen i sin helhetkan lastes ned her

WORKSHOP Hans-Olav Forsand og Damian Heinisch

Hans-Olav Forsang Har markert seg som en av landets mest meritterte fotografer. Mest kjent er Forsang for sine mange år som dokumentarfotograf i VG som bl. a. har resultert i en lang rekke priser og internasjonal anerkjennelse for hans bildereportasjer. De siste årene har han bygget opp egen virksomhet knyttet til foto/film/visuell kommunikasjon. Han har hatt en rekke separatutstillinger i inn- og utland, bl. a. i regi av FN og har mottatt mange nasjonale og internasjonale priser for sine bilder og bokprosjekter. Han var første skandinav som vant «The Golden Eye Trophy» i regi av World Press Photo – også kalt fotografiets Oscar. Damian Heinisch Mottok sin Master i fotografi fra Folgwangshool i Essen, Tyskland. Han har vunnet en rekke nasjonale- og internasjonale priser for sine bilder og mottatt flere stipendier for gjennomføring av ulike prosjekter innenfor film og fotografi. Hans arbeider har vært utstilt i museer I Hamburg, Gera, Oslo samt Guggenheim Museum i New York. Damian Heinisch bor i Oslo og arbeider med mange ulike kommersielle og personlige prosjekter. Han har i flere år vært engasjert som en av hovedlærerne på Bilder Nordic School of Photography i Oslo. Han er også ambassadør for Leica i Norge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Workshops

Stikkord

, , , , ,