Bildeserien “Above” er en samling bilder som er tatt over en lengre periode, og som strekker seg fra et kontor på Økern, til et overblikk fra Belltower-suiten på luksushotellet Taj Mahal i Mumbai. Da jeg satte sammen denne serien ble det tydelig for meg at jeg har en fascinasjon av å fange et tilfeldig overblikk av et tilfeldig øyeblikk. Jeg synes at en helt vanlig situasjon får en annen betydning i et større perspektiv.

Jeg gleder meg helt enkelt over de intrikate komposisjonene i noe så enkelt og tilfeldig. Samtidig ligger det så mange mulige historier der for hver enkelt som ser på bildet. Leicaens enkelthet har gjort det mulig for meg å ta denne typen bilder, da de er tatt i situasjoner hvor jeg ellers ikke ville ha hatt med meg kamera.

Fotograf_Nicki_Twang_Above_001

Fotograf_Nicki_Twang_Above_002

Fotograf_Nicki_Twang_Above_004

Fotograf_Nicki_Twang_Above_005

Fotograf_Nicki_Twang_Above_010

Fotograf_Nicki_Twang_Above_011

1_Fotograf_Nicki_Twang_above_drammensveien

2_Fotograf_Nicki_Twang_above_rome

3_Fotograf_Nicki_Twang_Above_wergelandsveien

4_Fotograf_Nicki_Twang_Above_henrikIbsensgt

5_Fotograf_Nicki_Twang_Avoriaz

6_Fotograf_nicki_twang_above_myrensverksted

Se hele bildeserien og flere prosjekter fra Nicki her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Leica M

Stikkord

, ,