Nå som jeg er ferdig med skole og mas har jeg endelig fått tid til å sette meg ut i den kommersielle verden jeg søker mot, og sjansen kom da Toyota spurte om jeg ville fotografere en brosjyre rettet mot taximarkedet i Norge.

Med meg hadde jeg et Leica S2 og tre objektiver, og jeg må si jeg har blitt glad i det kameraet. Sluttproduktet blir en liten brosjyre på fire sider og syv bilder, alle fotografert over et tidsrom på tre dager.

Det endelige resultatet blir publisert på bloggen samtidig som brosjyren lanseres. Følg med!

BTS_Simen_Toyota_003

Blikkene kom da vi kjørte rundt med en improvisert rigg for kameraet i et åpent bagasjerom.

BTS_Simen_Toyota_002

Fotograferingen måtte skje hurtig på grunn av været, og ikke minst på grunn av kun 6-7 timer med dagslys.

Video av Johnny Vaet Nordskog og Sigbjørn Borud Evensen.
Klipp av Simen Øvergaard.

http://simenovergaard.no/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Leica S

Stikkord

, , , , , ,