© Murat Aslan, med nye Leica S

Som fotograf og fotobutikkansatt er jeg ikke bare glad i fine bilder, men jeg er også en skikkelig kameranerd. Et symbol på min lidenskap for fotografiet er en tatovert Leica MP som jeg bærer på armen. En tatovering veldig mange legger merke til og som også ble et tema da jeg var på Photokina nå i september.

Under et besøk på Leica-standen, da jeg satt med et Leica MP i hånda, fikk en ansatt i Leica Tyskland øye på tatoveringen og utbrøt: «This is passion. This is dedication! This is sexy!» Så tok han tak i armen min og dro meg inn i Leica S-studioet som var en egen del av Leica-standen på Photokina.

© Murat Aslan, med nye Leica S

Der ble jeg plassert foran en trevegg og instruert av fotograf Murat Aslan. Han innrømmet at han aldri hadde tatt et lignende bilde før og tok et titalls bilder før han fant ut hvordan han ville ha det. Da mine «15 minutes of fame» foran kameraet var over merket jeg at det hadde samlet seg en flokk med Leica-ansatte i studioet og vinduene rundt studioet var dekket av nysgjerrige messepublikum som fotograferte med egne kameraer.

Det hele toppet seg da jeg fikk fortalt at publikum hadde begynt å komme inn i det ellers lukkede studioet for å sikre seg et par nærbilder av tatoveringen. Det er litt rart å tenke på at bilder av min personlige tatovering nå er spredd på websider verden over, og kanskje befinner seg i et familiealbum eller to?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Leica S

Stikkord

, , , , , , ,