Jeg har lånt Leica S2 for andre gang til mitt prosjekt Siljustøl. Denne gangen var jeg så heldig å få ha kameraet noen ekstra dager, så jeg bestemte meg derfor for å teste det ut til et annet prosjekt også. Jeg tok med meg kameraet ut i Oslo-gatene.

Det var igjen den samme gode følelsen av å ha god tid når jeg fotograferte, og selv om det er et digitalt kamera var jeg sparsom på antall eksponeringer. Det er på en måte litt høytidelig å trykke på knappen.

Da det begynte å bli kveld fant jeg et butikkvindu med noen fantastisk fine utstillingsdukker. Det ble starten på et nytt prosjekt som jeg har kalt «Study of dolls.»

Da jeg kom til Bergen og Siljustøl fortsatte jeg med dukkefotografering. Farfar hadde en stor dukkesamling, og jeg pleide å leke med dem som barn.

Denne turen til Siljustøl var virkelig annerledes. Jeg følte meg ikke lenger som en fremmed, hverken i forhold til stedet eller til kameraet.

Se flere av Erlends prosjekter her: www.emiks.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Leica S

Stikkord

, ,