Dette scenariet utspant seg en stille lørdagsmorgen for et par uker siden. Datteren min Johanne (3) ligger på tvers i senga vår og med den største selvfølgelighet blar gjennom alle bildene hun tok dagen før – med mammas mobiltelefon!

Da jeg kom inn døren var min første tanke at dette er et øyeblikk som ikke kommer til å vare lenge. Hvor pokker er kameraet mitt og her er det jo ikke lys!?

Dette bildet er et av fire på et halvt sekunds eksponeringstid med min Leica M9. Men mest av alt slår det meg hvor sannsynlig det faktisk er – det som sto å lese i Newsweek i sommer: «I løpet av de første seks månedene i 2012 er det tatt flere bilder i verden enn i hele det 20. århundre til sammen!»

Bli med på praten! 1 kommentar

  1. For et nydelig bilde. Smokken får din datter til å se enda et hakk yngre ut enn det hun er, og øker kontrasten mellom hva vi forventer at barn kan gjøre med teknologi og hva som virkelig er tilfelle. Mors årvåkne blikk men søvnige positur danner en spennende bakgrunn. Det er først når du ser nøyere etter at du får med deg hele situasjonen.

    Flott levert – skulle jammen ønske jeg hadde et tilsvarende bilde av mine døtre!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Leica M

Stikkord

,