Hele konseptet bak denne moteserien var filmen «Drive» med Ryan Gosling fra 2011. I filmen er handlingen lagt til downtown LA, noe jeg har prøvd så godt det lar seg gjøre å etterligne med ulike locations i Oslo.

Jeg prøvde å gjenskape litt av den storbyfeelingen fra byer som NY og LA. Steg 2 var å finne den rette herremodell som lignet noenlunde på Gosling. Der kom Team models med rett mann. Det var veldig viktig for meg å fange den feelingen som filmen gir meg. Locations og de rette gadgetsene måtte også på plass. Vi fant oss en bilgarasje, taktopp, dirkeutstyr til bil, hammer, røykmaskin, skyskrapere i form av oslos «barkode» og masken Gosling bruker i filmen. Moteansvarlig i FHM, Ranveig Bråtveit, gjorde en fantastisk stylingjobb og fant de rette antrekkene. Leica S2 leverte kvaliteten. Fantastiske filer å jobbe med i etterkant.

Behind the scenes:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Leica S

Stikkord

, , ,