© Hebe Robinson

Jeg har fotografert en boligblokk i Oslo som en tidslinje gjennom ett døgn, fra tidlig morgen, gjennom dagen og natten frem til neste morgen. Vinduene reflekterer himmelen, solen og lyset fra byen, men også isolasjonen fra omverden bak lukkede gardiner.

Dette bildet er en ny versjon av et bilde jeg laget for snart to år siden. Nå, som den lykkelige bruker av Leica S2, ville jeg gjøre manøveren det var å lage dette bildet på nytt med S2-en og Summarit-S 35mm. Jeg var spent på å se forskjellen når printen ble så stor som 235×85 cm. Og la meg si det sånn; jeg viser aldri frem det første bildet igjen.

Bildet er en del av utstillingen «Gnist» på Café Celsius. Utstillingen henger frem til 8. november.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Leica S

Stikkord

, , , , ,