Oslo Fotomaraton er stolte over å kunne ønske alle påmeldte deltakere velkommen til en gratis miniworkshop med fotojournalisten Eivind Natvig tirsdag 14. august, i samarbeid med Bresson og Galleri Cyan.

Vi har lenge ønsket å kunne tilby deltakerne våre noe som gir dem ekstra inspirasjon i forkant av maratonet, og da vi lanserte ideen om en workshop for Eivind, som satt i juryen vår i fjor, falt brikkene på plass. Han ville gjerne være med, og sammen har vi kommet frem til et spennende program for kvelden.

Eivind Natvig er en prisbelønt fotojournalist som i mange år har jobbet med prosjekter blant annet i Midtøsten, India, Nepal, Bangladesh og Libya. Det siste året har han utforsket Norge i prosjektet duerher.no. Han vant tre førstepremier i kåringen av Årets Bilde 2012. Les mer om Eivind og se bildene hans her: www.momentagency.com

Tirsdag vil Eivind snakke en del om erfaringer fra egne prosjekter, både de som gikk bra og de som ikke var like vellykket. Han vil gi tips om hvordan man kan tenke for å løse oppgaver for eksempel i et fotomaraton, og snakke en del om gatefotografi, som hans hjerte banker heftig for. Alle som melder seg på workshopen vil få tilsendt en oppgave som de kan løse fotografisk og få tilbakemelding på av Eivind.

Tross kort varsel håper vi flest mulig vil benytte anledningen til å hente inspirasjon fra en av Norges mest spennende fotografer. Arrangementet er gratis for alle påmeldte til Oslo Fotomaraton. Det er begrenset antall plasser og førstemann til mølla. Meld deg på her: www.blanko.no/fotomaraton/workshop2012

Har du ikke meldt deg på fotomaratonet enda, kan du gjøre det her: www.blanko.no/fotomaraton/pamelding

Tidspunkt: Tirsdag 14. august klokken 18.00

Varighet: 2-3 timer, avhengig av antall deltakere.

Sted: Galleri Cyan, Jens Bjelkes gate 13a, Oslo. www.cyanstudio.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Workshops

Stikkord

, , , , ,