Vi forlenger instinktet og innsikten med fotografisk fordypning i Istanbul. Etter å ha vandret langs boulevardene i Paris, skal vi nå under huden på og hjem til menneskene i den unike byen ved Bosporusstredet – i levende farger.

Vi er kommet til del 2 av vår LSSW-trilogi. Som sist er Bresson tilstede og stiller Leica M9, Leica S2 og objektiver til disposisjon. Har du et annet kamerasystem enn Leica, er du selvfølgelig velkommen på workshop. Inspiratorer er fotograf Bjørn Opsahl og Andreas Smaaland, som guider oss gjennom Istanbul hele helgen. I tillegg vil vi ta med oss en Magnum- fotograf hele lørdag.

Les hele programmet her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Workshops

Stikkord

, , , ,