Galleri Puls i Nordheimsund åpner lørdag 9. juni fotoutstillingen Lonesome Hour. Utstillingen består av 12 fotografier i stort format, hvorav åtte er i en samlet fargebildeserie, og de resterende bildene er i svart hvitt. Alle bildene er fotografert i New York og har som samlet tema å søke etter ensomhet i storbyen.

Bildene er fotografert i ”blå timen”, i overgangen mellom dag og kveld, samt utover i natten, på Manhatten, i Brooklyn og i the Bronx. Bak bildene ligger referanser til stemningen i filmen Taxi Driver av Martin Scorsese og malerier av Edward Hopper. Fargebildene er fotografert uskarpt. Dette gir bildene et mer abstrakt og malerisk uttrykk, samtidig som det fremhever byens mystikk og ensomhet i natten. Utstillingen varer fra 9. til 30. juni, og alle bildene er tatt med en Leica M9-P med Leica Summilux 35mm 1.4.

I samme periode stiller også billedkunstner Miriam Clement ut sine malerier.

Last ned flyer her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Leica M, Utstilling

Stikkord

, , , ,