Et opphold i Firenzes gater er som å befinne seg på et filmsett. Det er noe filmatisk over det hele, arkitekturen og ikke minst menneskene der, som virker veldig tiltrekkende på meg både som journalist og fotograf. I tillegg er folk imøtekommende – det er nærmeste som om de forventer – ja rett og slett liker – å bli avbildet.

Det sier journalist og fotograf Bjørn Moholdt, som tok disse bildene i løpet av to dager i Toscanas hovedstad, hovedsakelig med en Leica M9 med enten en Leica Summilux 50 mm eller en Leica Summilux 35 mm påmontert.

– Disse to objektivene fungerer spesielt godt i det varme kveldslyset. Det er også da lokalbefolkningen kommer ut og fortrenger turistene. Med disse to kan du arbeide på frihånd til lenge etter at sola er gått ned.

Bli med Bjørn Moholdt på workshop i Italia. Les mer her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Leica M

Stikkord

, , , , ,