Forleng instinktet med riktig verktøy. Lær å forvente det uventede. Bresson inviterer til en innholdsrik fotoworkshop, denne gang i Oslo.

Vi opplever stor etterspørsel etter vår Leica Street-Smart Workshop i Paris. Mange har ikke hatt mulighet til å være med på våre to foregående workshops i Paris, som er pedagogisk nødvendige for å kunne være med på del 2 i Beirut og del 3 i Los Angeles.

Program finner du her!

På to dager i Oslo vil du få de samme foredragene og utfordringene som deltakere fikk i Paris. Noen av overraskelsene har vi også tatt med hjem. Du vil få undervisning i gatefotografering, regi av reportasjeportretter, Leica M-system kamerahåndtering, fordypning og edit av eget essay til slutt.

Vi har med oss tre inspiratører og forelesere som dekker et bredt felt innenfor sjangeren. Disse vil være med oss alle timer vi ikke sover, hele helgen. Bjørn Opsahl er vertskap og en av norges mest profilerte fotografer, Andreas Smaaland er kanskje norges mest treffsikre gatefotograf, og Paal Audestad har sett det meste med sitt berømte Leica M4.

Du trenger selvfølgelig ikke bruke Leica for å delta. Alle er velkomne. Til slutt skal vi ende opp med et essay som vil bli publisert på Bresson sin blogg. Dette blir hektisk og intenst, og med denne workshopen kvalifiserer du til del 2 i Beirut, uten å måtte stå på standby-liste.

Inspiratører:

Bjørn Opsahl – portrett, mote og gatefotograf / Andreas Smaaland – gate og portrett-fotograf / Paal Audestad – reportasjefotograf

Pris kr. 2800,-
Lunsj og middag er ikke inkludert.

Workshopen holdes på WhiteLight Studios (whitelight.no).

Påmelding: mail@bresson.no

Bjørn og Andreas vet hva det vil si å motivere og inspirere andre til å gå ut og fotografere på gata. Disse to dyktige, kunnskapsrike og hyggelige fotografene fikk meg til å smile, le og jobbe med gatefotografering på et nivå som jeg ikke visste at jeg var i besittelse av. En fotoworkshop med Andreas og Bjørn anbefales på det sterkeste – møte med dem og det de lærte meg om gatefotografering gjorde noe positivt og varig med meg.
– Trond Andersen

Foto: © Trond Andersen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Workshops

Stikkord

, , , , ,