Bildene i denne serien er valgt utifra et prosjekt jeg jobber med om dagen. Prosjektet er en fotografisk dagbok, og tar utgangspunkt i meg selv, mennesker som står meg nær, landskap, gjenstander, rom og andre ting som jeg kan relatere meg til.

Dette året er jeg med på en internasjonal workshop som skal hjelpe meg å videreutvikle prosjektet mitt og gå dypere inn i de forskjellige elementene.

Jeg sendte bildene inn til Leica Oskar Barnack Newcomer Award fordi jeg ønsker å vise prosjektet internasjonalt, og jeg håper å kunne lage en bok i løpet av to år.

Øistein Sæthren Dahle er 24 år og vokste opp på Langhus i Ski kommune. Etter videregående gikk han ett år på fotografilinja på Lofoten Folkehøgskole.

Leica Oskar Barnack Award er en prestisjefylt pris som deles ut av Leica hvert år. I år er temaet å fange og uttrykke forholdet mellom menneske og miljø. Dette er ett av 13 norske innsendte bidrag til konkurransen. Les mer om Leica Oskar Barnack Award her!

Bli med på praten! 1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Uncategorized

Stikkord

, ,