Leica samarbeider igjen med det anerkjente motehuset Hermès i Paris og lanserer ny Leica M9-P spesialutgave i et meget begrenset antall.

Etter Leica MP Edition Hermès (2003) og Leica M7 Edition Hermès (2009), er dette den tredje spesialutgaven av Leica M-systemet som Leica og Hermès lanserer.

Leica M9-P Edition Hermès er laget i et meget begrenset antall og har en helt unik design. Spesialutgaven leveres i Norge kun via våre to Leica shops. Leica M9-P Edition Hermès tilbys i to utgaver, med ett eller tre objektiver:

LEICA M9-P Edition Hermès

Den første utgaven er tilgjenglig 10. mai 2012 i et begrenset antall på 300 sett. I tillegg til kamerahuset, inneholder settet en sølvanodisert Leica Summilux-M 50 mm f/1.4 ASPH.

 

LEICA M9-P Edition Hermès – Série Limitée Jean-Louis Dumas

Den andre utgaven blir tilgjenglig i juni i et begrenset opplag på 100 sett. I tillegg til kameraet, inneholder settet tre objektiver, Leica Summicron-M 28 mm f/2 ASPH, Leica Noctilux-M 50 mm f/0.95 ASPH og en Leica APO-Summicron-M 90 mm f/2 ASPH. Alle med sølv-anodisert overflate. Dette settet er en hyllest til vennskapet og samarbeidet mellom Jean-Louis Dumas, den tidligere presidenten i Hermès, som døde i mai 2010, og Leica Camera AG. Derfor bærer settet tittelen «Série Limitée Jean-Louis Dumas».

Stjernedesigner Walter de’Silva har brukt okerfarget kalveskinn levert fra Hermès historiske sortiment. Dette gir en unik, eksklusiv design som kun finnes i dette begrensede, nummererte opplaget. I tillegg til objektivets utvendige deler, er topplate, bunnplate, lukkerhjul, multifunksjonshjul og utløserknapp er nydesignet.

På Hermès-utgaven av Leica M9-P er rammevelgeren, tilbehørsskoen og Leica-inskripsjonen på topplaten utelatt til fordel for det unike designet. Alle andre tekniske detaljer og funksjoner er på disse spesialdesignede kameraene og objektivene identiske med standardversjonene.

Begge utgavene er nummererte og kommer i begrenset opplag.

Veiledende utsalgspris på Leica M9-P Hermès spesialutgaver er kr. 165.000,- og kr. 350.000,-.

Bli med på praten! 1 kommentar

  1. […] Fuente: https://leica.bresson.no/2012/05/10/leica-m9-p-edition-hermes/ ShareCompartir […]

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Leica M

Stikkord

,