Hans-Olav Forsang "The Gun"

Hans-Olav Forsang (f. 28.12.1955) har arbeidet som fotograf og bildesjef  i Verdens Gang, og har i mange år markert seg som en av landets ledende fotografer. Han har også arbeidet med reklamebasert fotografi – annonsekampanjer, boards, kataloger, magasiner, brosjyrer og bøker i regi av eget selskap eller i samarbeid med andre byråer.

De siste årene har han bygget opp egen virksomhet knyttet til foto, film og visuell kommunikasjon. Han har hatt en rekke separatutstillinger i inn- og utland, blant  annet  i regi av FN og har mottatt mange nasjonale og internasjonale priser for sine bilder og bokprosjekter. Hans-Olav Forsang var første skandinav som vant “The Golden Eye Trophy” i regi av World Press Photo – også kalt fotografiets Oscar.

Gå ikke glipp av hans utstilling og forelesning på Fotomessen i Lillestrøm 2-4. mars.

Utstillingen «Fear and beauty of Somnolence» baserer seg på bilder knyttet til drømmer og visuelle fantasier som dukker opp i tilstanden mellom sovende og våken tilstand. Bildene har som fellestrekk at de umiddelbart ser normale ut, men ved nærmere øyesyn opplever man noe av det uforklarlige.

«Drøm og virkelighet» er navnet på foredraget han holder fredag kl. 17.00 på scene 1.

Foredraget handler om spennet mellom fotografens dokumentariske bakgrunn og utstillingsprosjektet som omhandler scener fra drømmer. Forsang vil fortelle om hvordan han opplever denne grenseoppgangen og hvordan disse fotografiske motpolene gir hans fotografiske virke næring.

Åpningstider Fotomessen
Fredag 2. mars: 11-19
Lørdag 3. mars: 10-18
Søndag 4. mars: 10-17

Hans-Olav Forsang "Burning Man"

Hans-Olav Forsang "The Double"

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Leica S

Stikkord

, , ,