Magnum-fotograf ABBAS holder et inspirerende foredrag i Paris. Ikke gå glipp av muligheten til et intimt møte med en av verdens beste fotografer.

ABBAS ble medlem av berømte Magnum i 1981, og har siden 70-tallet fotografert mange av de sterkeste krigsbildene i moderne tid. Den iransk-franske fotografen er mest kjent for sin dekning av den politiske og sosiale utviklingen i Sør-Afrika, og hans store engasjement i kriger som Vietnam-krigen og den Iranske revolusjonen.

De siste årene har ABBAS fotografert sitt eget syn på buddhismen og hinduismen, et prosjekt han fortsatt jobber med, men først skal han inspirere oss i Paris.

Siste versjon av programmet finner du her!

«My photography is a reflection, which comes to life in action and leads to meditation. Spontaneity – the suspended moment – intervenes during action, in the viewfinder.»

– ABBAS

I tillegg er hotell på plass. Vi bor alle på villa-beaumarchais.com. Dette er et lite og sjarmerende hotell midt i sentrum av Paris, og her vil store deler av workshoppen holdes. Pris per natt inkludert frokost er kr. 1350,-.

Bli med på praten! 2 kommentarer

  1. […] Pris for workshopen kr. 8900,-. Prisen inkluderer workshop med overraskelser og flyreise. Hotell, mat og drikke må du dekke selv. Les mer på leica.bresson.no […]

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Workshops

Stikkord

, , , , , ,