I disse tider passer det godt med glitter og fjas. Tidligere i år gjorde jeg en moteserie for Elle med Leica S2. Og glitter og fjas.

Muligens var julen kommet til meg allerede da, for jeg leide selveste Moulin Rouge i Paris. Et sted jeg har drømt om å jobbe på etter utallige besøk i sivil. Et sted med fjær, can-can, pupper og rimeligvis en formidabelt fortettet parisisk bohem-kultur, som som kjent lokker kunstnere som møll mot lyspæra. Jeg boltret meg ihvertfall backstage i selveste can-canens vugge en hel dag, her er noen av bildene vi lagde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Bjørn Opsahl, Leica S

Stikkord

, ,