Et samarbeid mellom Leica og fotobladet LFI (Leica Fotografie International) har resultert i egen nettside og blad for Leica S2-fotografer. Målet er å vise det beste og siste innen reklamefoto tatt med Leica S2.

Det nye nettstedet s-league.net er en plattform der S2-fotografer får vist fram prosjekter og bilder til et internasjonalt publikum. S2-fotografer kan også sende inn bidrag selv, og de beste blir publisert på nettsiden. Vi i Bresson er stolte over at fotografier tatt av vår S2-ambassadør, Damian Heinisch, presenteres på dette nettstedet, se Damians bilder.

I første nummer av det nye bladet S-Magazine, kan du lese om og se bildene til motefotografene Joachim Baldauf og Straulino, nyte portretter tatt av Manuel Pandalis, og lese første grundige test av Leica Elmarit-S 30mm 2.8.

Nettsiden blir også tilgjengelig som iPad-app.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Damian Heinisch, Leica S

Stikkord

, , , , , , , ,