Fredrik Skavland, foto Bjørn Opsahl

Jeg har inngått et samarbeide med Skavlan, for å gjøre portretter av utvalgte gjester, og ikke minst «backstage-footage» med Fredrik selv. En i utgangspunktet liten idé er realisert, og det viser seg at vi allerede har samlet noen veldig fine portretter.

For å sikre meg at vi får gjort alt vi skal, utplasserer jeg kameraer overalt, i armlengdes avstand uansett hvor jeg er: I portrett-studio ved garderobene står en S2 klar, i greenroom ligger en M9-P og på skulderen henger en M7 ladet med triX 400.

Hva vi sikter mot, er foreløpig ukjent. Men vi er godt i gang, og jeg virrer allerede ekstatisk rundt i katakombene backstage, og gjør studio-portretter av gjestene i et lite bøttekott. Tony Bennett har posert selvsikkert, Noomi Rapace har gitt meg dødsblikket til Salander og Kevin Costner kanaliserte fordums gangsterfigurer. Og jeg var heldigvis der. Men ikke tilfeldigvis.

«If you can’t beat them, join them».

– Bjørn Opsahl

Bli med på praten! 1 kommentar

  1. Utrolig fint bilde av Skavlan! Gleder meg til å se flere av portrettene du har tatt. Håper du vil legge dem ut her på bresson..?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Bjørn Opsahl, Leica S

Stikkord

, ,