Rune Bendiksen Bekas Surgeons

© Rune Bendiksen

Fotograf Rune Bendiksen valgte Leica S2 til et fotooppdrag for Bergen Elektrokompetanse AS da han trengte et kamera som er lett å håndtere, og som samtidig leverer bildekvalitet av øverste klasse. Stikkordene Rune fikk til bildene var «kirurgisk presisjon» og «kvalitet til fingerspissene» – en perfekt oppgave for Leica S2.

Rune Bendiksen Bekas Chef

© Rune Bendiksen

Det som slår meg når jeg tar i en Leica er en umiddelbar følelse av kvalitet og klasse. Det jeg liker best med Leica S2 er at kameraet ikke har et bakstykke som kan låse seg når du har feelingen, og at designet er helt svart. Kameraet ser jo fantastisk tøft ut. Jeg er veldig glad i Nikon og måten man håndterer et Nikon-kamera, men jobber hovedsakelig med Hasselblad på grunn av kvaliteten. Her får man det beste fra begge verdener! Et kamera jeg synes det er enkelt å jobbe intuitivt med, og som leverer den kvaliteten jeg trenger.

– Rune Bendiksen

Les mer om Rune, og se et utvalg av hans fotografier på www.krop.com/hanrune/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Leica S

Stikkord

,