19. august 2011

Kvinnelig perspektiv

Barcelona Anne Elisabeth Larsen 10

Anne Elisabeth Larsen lånte Leica M9 fra oss i sommer. Her er hennes sjarmerende oppsummering:

Første gang jeg møtte Kurt var på fotoworkshop med Leica til Skrova i Lofoten. Han var i grunn ikke den første jeg la merke til. Han var kjekk, det var ikke det, men oppmerksomheten min falt på hans yngre bror, S2. S2 var større og så sterkere ut. Ja, litt mer sexy rett og slett. Likevel, vi møttes, men jeg var ikke tiltrukket av ham på den måten. Lite ante jeg at bare et par måneder senere ville falle pladask for han!

Spol frem to måneder:

Kurt sendte meg en epost og spurte om han kunne bli med meg på turen min til Barcelona, ​​og lurte på vi kunne kanskje ta noen bilder sammen. Jeg kunne ikke tro hva jeg leste! Hvorfor ville han reise med meg? Lille meg? Han var svært populær, og kunne velge og vrake blant kandidater!

Barcelona Anne Elisabeth Larsen 6

Han hadde følt en viss kjemi mellom oss og en slags tillit. Wow! Jeg ble smigret og nå var jeg veldig nysgjerrig på ham! Jeg var så spent og glad, og derfor takket jeg ja til forslaget hans. Det var mange år siden jeg hadde hatt så mange sommerfugler i magen. Han kom til meg dagen før vi dro på tur og i lyset fra kjøkkenbenken la jeg merke til hvor utrolig vakker han var. Han var som skåret fra sten med sine maskuline linjer, hans mørke hud og hans sølvgrå hår. Nå så jeg det tydelig: Kurt var en herremann av rang! Han hadde en stødighet jeg sjelden hadde sett og en tyngde jeg aldri hadde opplevd før.

Barcelona Anne Elisabeth Larsen 14

Vår kjemi var ikke umiddelbar og vi brukte et par dager på å bli kjent. Jeg fant han noe spesiell og tidvis nesten litt arrogant. Misforståelsene var mange og det tok meg litt tid å forstå denne tyskeren, men Kurt var også «old school», raffinert, og han hadde noen kvaliteter som  jeg aldri hadde sett før! Da jeg omsider kom under huden hans, forsto jeg at han var så enkel og lett å ha med å gjøre. Etterhvert som vi ble bedre kjent skulle det vise seg at Kurt kom til å bli en av de største sommerflørtene jeg hadde hatt noensinne!

Barcelona Anne Elisabeth Larsen 7

La meg også legge til:

– Han hadde en utholdenhet som få!
– Hvordan han klarte å manøvrere seg rundt i selv de vanskeligste lysforhold er meg en gåte.
– Han hadde også et veldig spennende objektiv. Selv om det bare var en 50mm, gjorde det susen og minnene kan ikke beskrives med ord! Heldigvis har jeg noen fine bilder.

Jeg forsto etter hvert at denne flørten ikke kunne vare, og det var med sorg jeg oppdaget at han hadde en kontrakt med noen andre som bandt han for livet, i gode og onde dager. Nå vet jeg at han er en ekte player og vandrer fra blomst til blomst. Han har også vært med flere menn! Likevel er det åpenbart at han bryr seg mye om sin kjæreste, siden det virker som han alltid går tilbake til henne. Jeg håper tiden vil lege mine sår.

Barcelona Anne Elisabeth Larsen 1

Kjære Kurt:
Jeg elsker deg.
Jeg vil aldri glemme den tiden vi delte.
Jeg vil aldri glemme hvordan du åpnet øynene mine. Du fikk meg til å prøve nye ting og utvide min horisont.
For alltid i mitt hjerte <3

xxx
Annie

Ikke overraskende har jeg på mange måter forelsket meg i Leica M9, ​​som jeg har valgt å døpe «Kurt». Det bare måtte bli en mannlig versjon, ettersom det er så mange paralleller i forhold til menn.Takk, Katrine hos Bresson, for lånet. Jeg håper du passer godt på han.Dette var så gøy og jeg vil anbefale at du, kjære leser, vurderer en Leica ved neste kamerakjøp. Dette er kvalitet tvers igjennom!

Bli med på praten! 3 kommentarer

 1. Kjære Kurt! Du er herved invitert med på ferie til Hellas for å være med på en sensasjonell avslutning av et spennende gatefoto-prosjekt! Du får helt sikkert selskap av en dame…hun er litt eldre enn deg, men veldig vakker.

  Jonas

  Svar
  • Hei Jonas!

   Kurt vil gjerne være med på ferie til Hellas. Han har ikke pratet om annet siden vi nevnte det for ham, og han kan trenge litt sol.

   Han lurer på hva han skal ha med seg, og når reisen finner sted?

   Hilsen Bresson

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Leica M

Stikkord

,